Praktische Informatie

Onze Locatie

De Art of Participatory Leadership training wordt sinds 2014 twee keer per jaar georganiseerd in België op de Heerlijckyt van Elsmeren te Geetbets.

De Heerlijckyt van Elsmeren

De Heerlijckyt  biedt ons een unieke ontspannen sfeer op een prachtig landgoed met ruim 23 ha natuur, professionele werkruimtes, een pure keuken en een hartelijk onthaal. Zie www.heerlijckyt.org voor meer informatie en routebeschrijving.

De Heerlijckyt wil ontmoeting, ontplooiing en ontwikkeling mogelijk maken. Zij willen mensen stimuleren en inspireren, met een omgeving waar individuen en organisaties zich goed kunnen voelen. Een mooie match met de  Art of Participatory Leadership.

Data en tijden

De volgende training vindt plaats van 16 tot en met 18 november 2020.

We starten maandag om 9.00 uur ’s ochtends en eindigen woensdag om 17.00 uur. Ook de avonden worden benut om verhalen en ervaringen te delen of voorbereidingen te doen voor de volgende dag (licht programma). We eten gezamenlijk. Mocht je op zondagavond een voorovernachting wensen dan kun je dat zelf rechtstreeks met de locatie regelen.

Deelname prijs

De prijs voor deelname bestaat uit een deel voor de training en een deel voor de locatie. Het deel voor de training bedraagt € 1.250 ex BTW per persoon voor organisaties zonder winstoogmerk/ZZP’ers en € 1.650 ex BTW per persoon voor organisaties met winstoogmerk.

Het deel voor de locatie, zijnde 2 overnachtingen en huur van de ruimte inclusief volledige verzorging gedurende 3 dagen, bedraagt €450 ex BTW per persoon, uitgaande van een eenpersoonskamer. Een meerpersoonskamer levert een korting op dit tarief van €50. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Mocht deze deelname prijs een drempel voor je zijn om deel te nemen, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een oplossing!

Neem je een collega of co-creator mee dan krijgt ieder €50 korting op de deelname prijs. Daarnaast geldt er een early-bird korting van €100 bij inschrijving voor 10 augustus 2020.