Praktische Informatie

Nieuwe data en locatie

De Art of Participatory Leadership training wordt sinds 2014 twee keer per jaar georganiseerd afwisselend in Nederland en België. De training van november 2020 hebben we als gevolg van de corona maatregelen moeten verzetten naar 12-14 januari 2021 op een locatie in Nederland.


The Land of Now

We zijn te gast in het Retreat Center van The Land of Now in Siddeburen, dat in haar eigen woorden een levend huis is. The Land of Now biedt ruimte voor essentie, is een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verwondering, en bovenal een plek die leeft.

Zie https://www.thelandofnow.com/ voor meer informatie. Je kunt daar ook lezen welke maatregelen de locatie heeft genomen om te voldoen aan de RIVM richtlijnen die momenteel gelden. Al vanaf het allereerste contact met de eigenaren van deze locatie voelt dit als een mooie match met de Art of Participatory Leadership.

Data en tijden

De volgende training vindt plaats van 12 tot en met 14 januari 2021.

We starten dinsdag om 9.00 uur ’s ochtends en eindigen donderdag om 17.00 uur. Ook de avonden worden benut om verhalen en ervaringen te delen of voorbereidingen te doen voor de volgende dag (licht programma). We eten gezamenlijk. Mocht je op maandagavond een voorovernachting wensen dan kun je dat zelf rechtstreeks met de locatie regelen.

Deelnameprijs

De prijs voor deelname bestaat uit een deel voor de training en een deel voor de locatie. Het deel voor de training bedraagt € 1.250 ex BTW per persoon voor organisaties zonder winstoogmerk/ZZP’ers en € 1.650 ex BTW per persoon voor organisaties met winstoogmerk.

Het deel voor de locatie, zijnde 2 overnachtingen en huur van de ruimte inclusief volledige verzorging gedurende 3 dagen, bedraagt €450 ex BTW per persoon, uitgaande van een eenpersoonskamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Mocht deze deelnameprijs een drempel voor je zijn om deel te nemen, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een oplossing!

Neem je een collega of co-creator mee dan krijgt ieder €50 korting op de deelnameprijs.