Bouwen aan betekenisvolle vernieuwing

open space buiten1
Ben je op zoek naar nieuwe manieren van samenwerking over organisatiegrenzen heen en hoe je groepen met een grote diversiteit tot verdieping en vernieuwing kunt laten komen? De Art of Particpatory Leadership speelt in op een groeiende behoefte aan het hosten van participatieve processen waarin mensen actief mee gaan doen en vanuit hun intrinsieke motivatie verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen bijdrage aan het grotere geheel.

We brengen gedreven mensen bijeen die persoonlijk vanuit hun werk of hun lokale betrokkenheid een verschil willen maken in hun wereld. Mensen die hiervoor betrokken partijen willen samenbrengen en zoeken naar manieren om over grenzen van organisaties heen tot duurzame vernieuwing te komen. Of het nu gaat om lokale energie initiatieven, vernieuwende bewegingen in de financiële wereld, opstartende buurtbedrijven, of changemakers in het onderwijs. Mensen die werken aan veerkracht, aan het van onderop laten ontstaan. Die leiden vanuit het collectief en ruimte geven voor een diversiteit aan belangen en wensen. Om samen tot echte vernieuwing te komen.

 DSC05893

Vanuit de praktijk van de Art of Hosting en Presencing ervaar je een participatieve aanpak voor het leiden, bijeenbrengen en betrekken van groepen. Vanuit persoonlijk inzicht en dialoog beoefen je de kunst van het co-creëren van innovatieve oplossingen voor complexe sociale vraagstukken. Een combinatie van theorie, veilig met elkaar oefenen en meteen toepassen op je eigen praktijkcase!